Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Üzletünkről

Az irodaszereken kívül áruházunkban az alábbi termékeket is megtalálja:

Festék, Falfesték, Fafesték, Lazúr, Betonfesték, Lakk, Alapozó, Zsákos poráru, Festék spray, Nemes vakolat, Színkeverés, Festési segédanyag,
Ecset, Henger, Ragasztó szalag, Sittes zsák, Takaró fólia, Létra, Festés utáni takarítóeszköz vagy tisztítószer?
Ha ezeket keresi, akkor jó helyen jár! A FestekPalota.hu Festék és Tisztítószer szakáruházban közvetlen, vevőközpontú hozzáállással várjuk!


Hívjon, segítünk: +36-1/262-4715

 

Egyedi, különleges színű falra vágyik?
Helyszíni színkeverés, hogy Önnek legyen a legszebb színű fala!
Szaktanácsadás szakáruházunkban?
Fafesték, Zománc vagy Lazúr?
Effekt festék vagy Fluoreszkáló festék?
Saját maga szeretne festeni vagy szakemberre bízza?
Díszléc, Élvédő, burkolatváltó sínek?

Mi segítünk! 5 festékgyár színkeverő gépével várjuk, hogy Önnek a lehető legjobb megoldást tudjuk ajánlani áruházunkban!

Minőségi festékeket keres? Ajánljuk webáruházunkat, ahol szinte mindenfajta festéket megtalál, segítségükkel elérheti az Önnek leginkább megfelelő színt lakása falán. Széleskörű festékkínálatunk révén mindenfajta felületre, kül- és beltéri felhasználásra egyaránt talál festékeket. Tisztítószerosztályunkon pedig többek között a festés, felújítás során keletkező szennyeződéseket tudja gyorsan és megfelelően
eltávolítani.

Cégünk 1991. óta működik Budapesten, a X. kerületben pedig 2008. óta vagyunk jelen, a Tarkarét utca 2. szám alatt, ahol a 600 m2-es áruházunkban megtalál szinte mindent, amire egy lakásfelújítás során szüksége lehet.

Kollégáink a legnagyobb gondossággal segítik vásárlóinkat, legyen szó szaktanácsadásról vagy konkrét számolásról az anyagmennyiséget tekintve.
Tudjuk, hogy a megfelelő szín vagy festék kiválasztása egyáltalán nem egyszerű, de szakembereinek tudásuk legjavát adva az Önnek leginkább megfelelő megoldást fogják ajánlani.


Színkeverés a festékáruházban

Áruházunk 5 festékgyár színkeverő gépével rendelkezik és több tízezerféle színárnyalatból tudja kiválasztani az Önnek megfelelőt. A raktárban nem található termékeket 1-2 munkanap alatt tudjuk az Ön számára beszerezni.

A színkeverés megvárható.

A kikevert színű festéket akár még házhoz is szállítjuk. A részletekről kérdezze
szaktanácsadóinkat ezen a számon: +36-1/262-4715

Készre kevert falfestékek

3 gyár készre kevert falfesték-színeiből tud választani, ha Önnek azonnal szüksége van egy adott színre, vagy meglátja közöttük a megálmodott színt. A készre kevert festékek minőségben és tartósságban nem különböznek a helyszínen kevert festékektől. Mind a 3 gyár a minőséget, a tartósságot helyezte előtérbe, amikor elkészítette ezeket a festékeket.

Festési segédanyagok, kiegészítők

Az ecsetek és hengerek részlegén folyamatosan a legmagasabb minőségű termékekkel találkozhat. Ragasztószalagok, maszkoló szalagok, spaklik, kinyomópisztolyok, mérőszalagok nagy választékban megtalálhatóak.

Címünk: FestékPalota festékáruház ahol Irodaszereket is tud vásárolni! (SZÍNES-KERESKEDÉS Kft.) 1106 Budapest, Tarkarét utca 2.

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 7:00 - 17:00 Szombat 7:00 -13:00